Furtun apa poros

Furtun apa poros

Furtunul poros venusdsh este ideal pentru irigarea directionata si economica a straturilor de plante, deoarece functioneaza chiar si la presiune joasa. Este gata de conectare fiind dotat cu o supapa de reglare a debitului si a presiunii. Furtunul poros are o lungime de 15 m. Poate fi scurtat sau extins pana la maxim 30 m printr...

Furtun apa poros

Furtunul poros venusdsh este ideal pentru irigarea directionata si economica a straturilor de plante, deoarece functioneaza chiar si la presiune joasa. Este gata de conectare fiind dotat cu o supapa de reglare a debitului si a presiunii. Furtunul poros are o lungime de 15 m. Poate fi scurtat sau extins pana la maxim 30 m printr-o simpla conectare.

Venus DSH va pune la dispozitie o gama variata de furtunuri profesionale poroase destinat udarii plantelor, irigarii gradinilor, pajistilor, etc... .

In functie de nevoile dumneavoastra, puteti alege de la VenusDSH mai multe dimensiu ni de furtune pentru apa Agrigarden:

  • FURTUN APA POROS, CONECTOR 1/2" - 15 M

Furtun apa poros

Va mai recomandam:
furtunuri apa poros, Furtun pentru irigare poros dew drop, Tecnotubi FURTUN UDARE POROS, Furtun poros venusdsh, furtun poros gradina, Furtun pentru irigare poros, FURTUN APA POROS, CONECTOR 1/2" - 15 M, ub poros ½" - 20 m, cu conector furtun ½", Furtun poros de irigare prin picurare 50m + conectori, etc...

More